Olen v.2000 Oulusta valmistunut, monipuolisen kokemuksen omaava yleishammaslääkäri. Syventävät opintoni suoritin aiheesta: Hengitysfunktion vaikutus dentofasiaaliseen anatomiaan ja morfologiaan.

Teen kokonaisvaltaista hammashoitoa potilasta kuunnellen. Pyrin antamaan riittävästi informaatiota ennen hoitoa, sen kuluessa ja panostan myös jälki- ja kotihoito-ohjeiden antamiseen. Tavoitteenani on suorittaa tutkimukset ja hoitotoimenpiteet tarkasti, helläkätisesti ja mahdollisimman kivuttomasti.

Ylläpidän osaamistani aktiivisesti säännöllisellä täydennyskoulutuksella hammaslääkäriseura Apollonian koulutussuosituksen mukaisesti.

Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaikenikäiset potilaat

Jos olet vastaanoton uusi asiakas ja/tai sinulla on monia yleissairauksia, useita lääkkeitä käytössä sekä runsaasti keskusteltavaa ennen varsinaisen hoidon aloittamista, suosittelen turvallisen hammashoidon varmistamiseksi täyttämään esitietolomakkeen huolellisesti, jolloin itse hoitoon jää enemmän aikaa sekä varaamaan tarkastuskäynnille hoito- tai ensiapuluonteiselle käynnille aikaa tavanomaisen 30 min sijasta 45-60 minuuttia (esim. laaja lohkeama tai särky poskihampaassa, hampaan tulehduksesta johtuva kasvojen alueen turvotus, tapaturma, poskihampaan poisto tai juurihoito tms. tai olet pelkopotilas

Osaamisalueisiini kuuluvat:

Yleishammaslääkärin toimenpiteet

Olen uniapneaan ja uniapneakiskoihin perehtynyt hammaslääkäri

Uniapnea- / kuorsauskiskot ( lääkärin diagnosoima lievä-keskivaikea obstruktiivinen/ asentoriippuvainen uniapnea, uniapneakiskohoitoon lääkärin lähete)


Tutkinnot ja työkokemus:

LindedIn

Pyydettäessä CV


Olen kolmen nuoren miehen äiti. Vapaa-aikani kuluu

koira-, sisustus-, harrastelijavalokuvaus-, retkeily- ja kuntoliikuntaharrastusten parissa.