YRITYKSEN HISTORIAA


Saaristohammaslääkäri Oy

Saaristohammaslääkäri Oy (Y2009954-6) perustettiin alunperin vuonna 2004, jolloin se aloitti toimintansa pitkäaikaisen entisöintiharrastukseni myötä sivutoimisena pienenä toiminimiyrityksenä. Vuonna 2006 yritysmuoto muuttui kommandiittiyhtiöksi ja vuonna 2020 osakeyhtiöksi.

Yritys on vuodesta 2015 lähtien toiminut päätoimisesti hammaslääkäripalveluiden parissa.


Aputoiminimi: Antiikki & Restaurointi Fagerroos

Lempäälän Maakalan vanha päärakennus siirtyi omistukseeni 8/2009. Vuosien varrella lähes 100-vuotiaan rakennuksen kunnostustyötä toteutettiin entisöintiharrastuksena, jonka aloitin v.1990 antiikin keräilyn ja huonekaluentisöinnin parissa. Rakennustyöt ja vaativammat korjaustyöt toteutettiin alan ammattilaisten toimesta ja myöhemmin 3.9.2020 ensimmäinen oma hammaslääkärn kotiivastaanotto avattiin entisen sotilassairaalan tiloihin Lempäälän Maakalaan. Koekäytimme lyhyeksi jääneen kesän 2020 aikana myös liikkuvan hammashoitoyksikön välineistön ja hoitovaunun toiminnan.

Kiinteistö oli myynnissä koko kunnostusprojektin ajan, mutta vasta 6/2021 sopiva ostajapariskunta löytyi. Omistajien vaihtuessa hammaslääkäritoiminta päättyy Lempäälän Maakalassa ja uudet omistajat, Terhi ja Eero, jatkavat sisätilojen pintaremontin parissa

Maakalan kartanon restauroinnin toteuttaminen vv. 2009-2021, rakennuksen ja vastaanoton restaurointi- ja sisustussuunnitelmat:

Antiikki & Restaurointi Fagerroos / Anna-Leena Fagerroos (c)

Saaristohammaslääkäri (R) / Anna-Leena Fagerroos